23. marts 2018

Ny ressourcedirektør i Københavns Kommunes Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning

Direktionen i Københavns Kommunes Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning har fået et nyt medlem.

Borgerrepræsentationen har godkendt at ansætte Jeppe Bøgh Andersen som ny ressourcedirektør.

Jeppe Bøgh Andersen kommer fra en stilling som økonomidirektør i Gentofte Kommune, hvor han de seneste tre år har varetaget sikker drift og udvikling af kommunens økonomistyring, digitalisering samt betjening af borgmester, økonomiudvalg mv.

Den nye ressourcedirektør har tidligere været ansat i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune og i KL.  Siden 2006 har han varetaget en række opgaver i Gentofte Kommune, alle med fokus på økonomistyring, digitalisering, drift og ledelse.

Beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V) siger om valget af Jeppe Bøgh Andersen:

”Vi får en ressourcedirektør, som er en særdeles kompetent leder med stor erfaring i, hvordan man i det kommunale arbejde sætter borgeren i centrum og lader sig inspirere af, hvordan moderne servicevirksomheder arbejder. Han har fingeren på pulsen ift. IT og de mange muligheder, som digitalisering og brug af big data giver, og stor indsigt i hvordan man samarbejder med erhvervslivet om at få flere i job. På den baggrund er jeg sikker på, at Jeppe Bøgh Andersen vil bidrage væsentligt til at skabe en by med yderligere vækst, bedre integration og endnu flere job til københavnerne”.

Administrerende direktør Bjarne Winge siger:

”Jeg er rigtig glad for at kunne byde Jeppe Bøgh Andersen velkommen i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen. Han kommer med stor erfaring inden for sikker drift og ressourcestyring fra en stor kommune, han har et godt blik for mulighederne for digitalisering og teknologiudvikling og har ledelsesmæssig erfaring på direktørniveau.”

 Jeppe Bøgh Andersen ser også frem til samarbejdet:

”Jeg glæder mig til at arbejde sammen med politikere, medarbejdere, borgere og virksomheder om at få flere københavnere i job og uddannelse. Jeg vil gøre mit ypperste for at København bliver blandt de kommuner i Danmark, der klarer sig bedst og hvor borgere og virksomheder er tilfredse med vores indsats. Jeg ser frem til at møde vores dygtige ledere og medarbejdere og komme mere i dybden med udfordringer og muligheder på det komplekse og spændende beskæftigelsesområde”.

Direktionen i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen består nu af administrerende direktør Bjarne Winge, ressourcedirektør Jeppe Bøgh Andersen og direktør Michael Baunsgaard Schreiber.