9. december 2020

Københavnsk borgmester giver medarbejdere julegave til fornøjelser

2.200 medarbejdere i Københavns Kommunes Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning modtager et gavekort, som de frit kan bruge til en aktivitet i stedet for julefrokosten, der er blevet aflyst pga. corona.

Beskæftigelses- og integrationsborgmester, Cecilia Lonning-Skovgaard (V), håber, at flere vil bruge gavekortet til januar, når restauranterne åbner igen.

Medarbejderne i København Kommunes Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning får en tidlig julegave i deres indbakke.

Gaven kommer i form af et elektronisk gavekort på 150 kroner, som medarbejderne frit kan bruge ud fra en lang liste af aktiviteter i oplevelsesindustrien, der er tilknyttet gavekortet.

"Det bliver en anderledes julemåned i år, hvor vi på mange måder ikke kan gøre dét, vi plejer, på grund af corona, som fx at holde julefrokost med kollegerne. Derfor får alle medarbejdere nu et gavekort som en slags erstatning for den aflyste julefrokost", siger beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V).

Pengene stammer fra det tilskud, der ellers ville være blevet givet til de årlige, kommunale julefrokoster, der alle er blevet aflyst pga. corona.

"Medarbejderne må naturligvis bruge pengene til hvad som helst indenfor de muligheder, som gavekortet giver. Men det er bestemt ikke nogen hemmelighed, at jeg - som erhvervslivets borgmester - håber, at mange af mine medarbejdere vil bruge erkendtligheden til at give den pressede restaurationsbranche en hjælpende hånd, når den åbner igen i det nye år", siger Cecilia Lonning-Skovgaard.

Det gavekort, som medarbejderne modtager, gives som et GoGift-gavekort og kan bruges til en lang række restaurationer, forskellige oplevelser og forlystelser over hele landet.

Gavekortet er ikke skattepligtigt.