Om Cecilia

Som beskæftigelses- og integrationsborgmester kæmper jeg hver dag for København og byens indbyggere. Og jeg er stolt af hovedstaden og af den fremgang, som byen har lige nu.

Jeg vil gerne fastholde og styrke Københavns position som en attraktiv international by, en grøn by og en by med ”kant”. Og jeg vil sikre, at byen fungerer for almindelige mennesker uanset indkomst.

I 2001 blev jeg cand.scient.pol fra Aarhus Universitet og har også en Master of Public Administration fra Kennedy School of Government på Harvard. Jeg bringer desuden 15 års erfaring med HR, ledelse og strategi i det private erhvervsliv, eksempelvis fra Carlsberg, Codan og Ørsted, ind på Københavns Rådhus.

Her har jeg siden 2008 været medlem af Borgerrepræsentationen og er nu Venstres politiske leder. Siden 2014 har jeg været medlem af Beskæftigelses- og Integrationsudvalget, og valgte med glæde posten som borgmester på området efter seneste kommunalvalg.

Mit ledelsesgrundlag som borgmester, og dermed øverste politiske chef for de næsten 1800 medarbejdere i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, hviler på værdierne: Engagement, tillid, faglighed og godt humør.

Når jeg ikke arbejder for at skabe et bedre København, tilbringer jeg bl.a. tiden med min mand og tre børn i vores hjem på Østerbro, med at lytte til opera og læse bøger eller med løbeskoene på ude i Københavns gader og parker. Og så bruger jeg gerne weekenden i selskab med Byens Hold, hvor jeg de sidste 16 år har været fast inventar på Nedre C.